Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε σήμερα τα οφέλη της χορηγίας ή της υποψηφιότητάς σας!

Υποψηφιότητες – Χορηγίες:

Ειρήνη Λιβανού, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 119), email: [email protected]

Πληροφορίες

Αγγελική Κουτσουράδη, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 268), email: [email protected]

Υπό την Αιγίδα

Χορηγός

Η επαγγελματική αρχή της εταιρίας έγινε το 1989 με προσωπική μορφή σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αργυρούπολη.

Λόγω της τεχνογνωσίας που είχε η εταιρία, η ανάπτυξη ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της χώρας

Το 2001 έγινε μετεγκατάσταση σε ιδιόκτητο χώρο στη ΒΙΠΕ Κορωπίου με ταυτόχρονη αγορά των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων έτσι ώστε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στα έργα για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η κατασκευαστική συμμέτοχή της εταιρίας μας ήταν σε πάνω από το 50% των Ολυμπιακών έργων.

Η μεγάλη γνώση του ξύλου μας έκανε να ασχοληθούμε με ότι είχε και έχει σχέση μαζί του.

Συμμετέχουμε σε μια ευρεία γκάμα κατασκευών όπως : Ξενοδοχείων, ξενώνων, καζίνο, γραφείων, τραπεζών, γυμναστηρίων, αεροδρομίων, βιβλιοθηκών, μουσείων, διαμερισμάτων πολυκατοικιών, μονοκατοικιών, καταστημάτων, εμπορικών κέντρων, εστιακών χώρων, φαρμακευτικών εταιριών, νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων, ιατρείων, σχολείων, αίθουσες χημείων, εξοπλισμού επίπλων διαφόρων ιδρυμάτων, πέργκολες διαφόρων ειδών και οποιουδήποτε τύπου ενεργειακών κουφωμάτων.

Υποστηρικτής

Η εταιρεία IDS - Innovative Decoration Solutions ιδρύθηκε το 2011 από νέους, ανήσυχους, δημιουργικούς ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο του ξύλου και του μετάλλου.

Με άριστη τεχνική κατάρτιση, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις και με όραμα για το αύριο, ανταποκρινόμαστε στη δύσκολη σημερινή επιχειρηματική συγκυρία με το βλέμμα στο μέλλον. Το εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και ο πλήρης εξοπλισμός (φρέζες CNC, laser κοπής, Punching, τεμαχιστικές, μηχανές διάτρησης διαμόρφωσης και συγκόλλησης, flatbed UV printer, φούρνος βαφής κα), εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η IDS, εδρεύει στο Κορωπί, σε εγκαταστάσεις 2700 Μ2 και δραστηριοποιείται στους τομείς επεξεργασίας ξύλου και μετάλλου, καθώς και της βαφής και UV εκτύπωσης μεγάλων επιφανειών. Καλύπτει έτσι ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών δίνοντας παραγωγικές λύσεις σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εταιρείες ή ιδιώτες, που επιθυμούν τη βέλτιστη υλοποίηση των ιδεών ως βασική προτεραιότητα.

Strategic Alliance

the design ambassador

Χορηγοί Επικοινωνίας

Διοργάνωση

Official Publication

Build